Overslaan en naar de inhoud gaan

Management

Management
Yolande Nimy
Commercieel en marketingmanager

Een rustige en vriendelijke omgeving vormt een belangrijk voordeel voor de klant. We bieden niet alleen high-end woningen, maar ook een prachtige omgeving en diensten die bij deze woningen passen.

Hilarion Mwayesi
Chief Operating Officer van CARRIGRES

Onze uitdaging blijft het opvoeren van de productie door de optimalisering van de productiviteit en efficiency van de beschikbare uitrusting, met aandacht voor de veiligheid van het personeel en de eigendommen van het bedrijf.

Olivier Pirotton
Financieel directeur

Na verscheidene aanwervingen heeft de financiële afdeling haar prestaties verhoogd om meer betrouw-bare, nauwkeurigere en snellere informatie te bieden. Dit vereist het verbeteren van de capa-citeiten en de vorming van het team, het uitleggen van probleem zodat de visie helder en gedeeld is, automatisatie waar mogelijk en formaliseren van verschillende soorten controle.

Roger Akala
Directeur Human Resources

De efficiënte bijdrage van human resources is een belangrijke troef in het transformatieproces van het bedrijf. En om dit te bereiken, is de selectie streng om zo menselijk kapitaal te vinden, en vervolgens te trainen om in staat te zijn om deel te nemen aan het management en een antwoord te bieden op de noden van de klanten.

Raymond Mendy
Directeur van Texaf Digital

Het opbouwen van een ecosysteem voor digitaal ondernemerschap is een zeer gedurfd initiatief, maar dat noodzakelijk is voor de identificatie van ondernemersleiders, de drang naar nieuwe technologieën en de groei van de digitale sector

Sébastien Hétuin
Manager gebouwen

Aangezien onze projecten het levenskader op lange termijn uitstippelen, plaats ik de vragen rond de duurzame ontwikkeling en veerkracht in de kern van onze strategie om bij te dragen tot de stedelijke ontwikkeling van Kinshasa.

Monina Kiadi
Secretaris-generaal

De functie houdt enerzijds de verwerking en administratieve opvolging in van dossiers die onderworpen zijn aan constante legislatieve wijzigingen en anderzijds het onderzoeken van geschillendossiers, voornamelijk over onroerende goederen die het voorwerp zijn van hebzucht.

Hubert de Ville
Directeur financier de TEXAF et Compliance Officer

We brengen de Congolese realiteit in overeenstemming met de IFRS-richtlijnen en de Europese regelgeving, die voortdurend evolueren.

Olivier Polet
Technisch directeur Vastgoed

Om het grote vastgoedportfolio van TEXAF te beheren en te onderhouden, is het noodzakelijk om operationele strategieën voortdurend aan te passen, werkmethoden te optimaliseren, de kwaliteit, veiligheid en het milieu te verbeteren en de heersende normen te respecteren.